logo reumasupport
gradient
 

ReumaSupport
Praktijk voor reumatologie

folder icon Nieuws items
Bezoekadres

Postadres

Telefoon
Fax
E-mail
  Verlengde Velmolen 24
5406 NT Uden
Jan Hokaarsstraat 7
5708 CX Helmond
0413 24 60 61
0413 24 88 30
gradient
 
horizontal ruler
 
Welkom Wat is ReumaSupport?
ReumaSupport is een zelfstandige praktijk voor reumatologie. De praktijk is opgericht op 19 april 2005 door J.S. Koops - Korbee, reumatoloog sinds 1985. Zij is ook opgeleid tot medisch manager en coach.

De behandeling en begeleiding bij ReumaSupport wordt gekenmerkt door de benadering van de patiënt als totale mens en respect voor het zelfbeschikkingsrecht van de patiënt.

Hoe werkt ReumaSupport?
ReumaSupport heeft gekozen voor de menselijke maat: de noden en behoeften van de patiënt staan centraal. Er is nauwe samenwerking met de huisartsen en andere zorgverleners rondom de patiënt, ook de mantelzorgers. ReumaSupport stelt zich daarbij op als partner en coach.

ReumaSupport verleent eigentijdse reumazorg in de eerste en tweede lijn met complete begeleiding voor alle reumatische ziekten en aandoeningen. Hierbij wordt ook aandacht gegeven aan problemen in de werksfeer.

De zorg wordt verleend volgens de geldende inzichten van de reguliere geneeskunde.

Het logo van ReumaSupport
ReumaSupport heeft de zonnebloem gekozen als logo. Deze bloem is het symbool voor hoop (de kleur geel) en groei en heeft onmiskenbaar een optimistische uitstraling.